Climatització piscines

Vols allargar la temporada de bany, treure més profit a la piscina i gaudir de banys més agradables? A Fred i Calor Girona trobarem el millor sistema de climatització per a la teva piscina, ja sigui interior o exterior.

Estudiarem la teva piscina, realitzant els mesuraments oportuns, i elaborarem un pressupost detallat amb informació concreta dels equips que proposem instal·lar, buscant sempre maximitzar el rendiment energètic i estalviant consum.

Disposem de diferents sistemes de climatització de piscines, segons si són cobertes o descobertes:

  • Bombes de calor: és un dels sistemes més eficients i econòmics per a piscines cobertes, ja que genera molta més energia de la que consumeix i l’extreu principalment de l’entorn, per exemple, de l’aire. L’increment de temperatura de l’aigua es fa efectiu en un termini d’entre 2 i 5 dies.
  • Plaques solars: excel·lent opció per climatitzar piscines exteriors generant aigua calenta sanitària gratuïta respectant el medi ambient. Disposem de plaques solars tèrmiques d’última generació per escalfar la teva piscina de manera ecològica i sostenible.
  • Intercanviadors aigua-aigua: opció més intel·ligent i ràpida per regular al gust la temperatura de l’aigua, sobretot en piscines grans, ja que assoleix els graus desitjats en un marge d’entre 24 i 48 hores.

Contacta amb nosaltres i t'assessorarem sense compromís sobre el sistema de climatització més adequat per a la teva piscina.